On Stage is een vzw die kinderen en volwassen wil laten schitteren op een podium. Elk op hun manier, met hun capaciteiten.

In een veilige omgeving waar zij hun grenzen kunnen zij verleggen zodat zij zich 'de ster' voelen op het podium. De nadruk ligt op het zelf creëren, hun verhaal is belangrijk.

Sophie Verbeke

Algemene leiding - leerkracht theater

Na mijn studie logopedie studeerde ik af als meester in de woordkunst aan het conservatorium van Gent. Naast het lesgeven hou ik me bezig met kortfilms, inspreken van documentaires en verhalen, presenteren en sinds kort terug op de planken staan.

Momenteel volg ik een postgraduaat Kunst en cultuurmanagement aan de universiteit van Gent.

Geertrui Feytens

 leerkracht Theater dans / zang

Als dansleerkracht aan de academie voor muziek, woord en dans Gooik, geef ik al verschillende jaren les aan leerlingen van 6 tot 18 jaar. De zangmicrobe wou mij maar niet loslaten, dus ging ik zang studeren aan het Lemmensinstituut te Leuven. In 2011 behaalde ik mijn Masterdiploma Zang

Barbara Vander Herrewegen

leerkracht dans

Na mijn studies lichamelijke opvoeding, heb ik mij via verschillende opleidingen gespecialiseerd in dans. Naast het lesgeven hou ik mij bezig met triatlon. Dansen en bewegen bepaalt voor een groot deel mijn leven.

Benthe De Doncker

leerkracht theater

 Ik ben misschien al 33 jaar toch durf ik mezelf nog omschrijven als een jonge spring-in- ‘t –veld met een grote passie voor theater en alles wat daar rond gebeurd. Zelf  sta ik heel graag op de planken en ik werk graag mee projecten uit. M Kinderen en jong volwassenen staan al heel mijn leven centraal. Ik geef les in het dagelijkse leven en ik zorg voor 2 schattige zoontjes, Mon en Cor. Creatief zijn is voor mij dus een must!

Fien Robbe

Grafisch Vormgever

 Verantwoordelijk voor alle ofline vormgeving

info: cargocollective.com/fienrobbe